Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Give Or Die

Ο Νίκος Τσάμης δεν είναι από τα δημοφιλή πρόσωπα στο συγγραφικό χώρο, όμως είναι από τα δημιουργικά άτομα που παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, αρέσκονται να υπερπηδούν εμπόδια και να προχωρούν σε δράση και στην υλοποίηση των έργων τους.
Το Give Or Die είναι ένα μυθιστόρημα, φανταστικού περιεχομένου όπως όλες οι μυθιστορίες, που τυπώθηκε και κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2014 -αρκετά νέο- αλλά το πιθανότερο είναι να μη το έχεις ακουστά, μιας και οι αυτοεκδόσεις -το λέει και το όνομά τους- δεν στηρίζονται από κάποιον εκδοτικό οίκο, ενώ από την άλλη απαιτείται τόσος χρόνος και προσωπική εργασία του ίδιου του συγγραφέα για την προώθηση του έργου του που, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι, η μοίρα τους είναι να παραμένουν άσημα.
Σήμερα, όμως, στην εποχή του διαδικτύου, η πρόσβαση, η επικοινωνία, το μοίρασμα είναι απείρως ευκολότερα, ακόμα και σε σχέση με τη προηγούμενη δεκαετία, και όταν κάποιος δημιουργός επιθυμήσει πραγματικά να προωθήσει το έργο του έχει δεκάδες λιγότερες δικαιολογίες για να μη το κάνει. Κινούμενος σε αυτό το πνεύμα, επικοινωνιακός και με το μικρόβιο της προσφοράς μέσα του, ο συγγραφέας του Give Or Die προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν το βιβλίο του.
Για τον συγγραφέα...
Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα. Εργάζεται ως αναλυτής προγραμματιστής και παράλληλα γράφει μυθιστορήματα. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Ο Γάντζος", βραβεύτηκε από το protagon ως Μυθιστόρημα της Χρονιάς 2011.
Αυτόνομος και αυτόβουλος, επιμελείται, όχι μόνο τη συγγραφή των βιβλίων του, αλλά και την σελιδοποίηση, το σχεδιασμό των εξωφύλλων και την προώθησή τους. Στην επιμέλεια εργάζονται τόσο επαγγελματίες επιμελητές όσο και αναγνώστες του που συμμετέχουν εθελοντικά.
Βιβλιογραφία:
2011 Ο Γάντζος (Μέρος Α)
2012 Ο Μπάντυ (Ο Γάντζος Μέρος Β)
2013 Ο Συντονιστής
2014 Give Or Die
Τα βιβλία του Νίκου Τσάμη είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του.
Περισσότερα για τα βιβλία του Νίκου Τσάμη εδώ.
Δωρεάν ebooks εδώ.
Σήμερα, ο Νίκος Τσάμης δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους βιβλιόφιλους αναγνώστες να διαβάσουν το νέο του μυθιστόρημα δωρεάν!
Το αρχείο κατεβαίνει σε μορφή .pdf που είναι συμβατή με τις περισσότερες συσκευές (αν δεν σας ανοίξει κατεβάστε τον Adobe reader που είναι συμβατός με τη συσκευή σας -laptop, pc, tablet, android...κ.λ.π- με ένα κλικ κάνοντας μια απλή αναζήτηση).
Επειδή δε θα βρεις εύκολα νεοκυκλοφόρητα βιβλία χωρίς χρέωση είναι μια ευκαιρία να αποκτήσεις ένα ακόμη μυθιστόρημα στο αρχείο σου.
Το Give Or Die κατεβαίνει εδώ με ένα κλικ.

Το κατέβασες; Καλή ανάγνωση, καλή διασκέδαση και αναμένουμε εντυπώσεις και σχόλια.
Θα ήθελες να μάθεις περισσότερα γι' αυτό; Συνέχισε την ανάγνωση...
Οπισθόφυλλο:
Μια λίστα με ονόματα ανεβαίνει στο διαδίκτυο. Κάθε όνομα συνοδεύεται από δύο ημερομηνίες και ένα νούμερο. Όλοι τους είναι ζάμπλουτοι. Η περιουσία τους σε δολάρια είναι της τάξης των δέκα ψηφίων και πάνω. Το νούμερο δίπλα σε κάθε όνομα αντιστοιχεί σε ένα ποσό, θαμμένο σε τραπεζικούς λογαριασμούς, που δεν ξεπερνάει το ένα τρίτο της συνολικής τους περιουσίας. Η πρώτη ημερομηνία είναι η ημερομηνία γέννησής τους. Η δεύτερη αφορά στο άμεσο μέλλον και σύμφωνα με το επεξηγηματικό κείμενο που ακολουθεί, είναι η ημερομηνία θανάτους τους, εκτός εάν δεχτούν την πρόταση του μυστηριώδους δημιουργού της λίστας.
Η πρόταση είναι απλή και ξεκάθαρη. Ο καθένας τους έχει περιθώριο μέχρι τη δεύτερη ημερομηνία για να μοιράσει το ποσό που του αντιστοιχεί στις είκοσι διεθνείς μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που αναγράφονται στο τέλος του κειμένου.
Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας σκοτώνεται και ο τρίτος κατά σειρά υποψήφιος από ατύχημα. Η λίστα γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλον τον πλανήτη. Τρία ατυχήματα μέσα σε μια εβδομάδα, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν ατυχήματα. Ο δημιουργός της λίστας υπογράφει ως GOD. Τα αρχικά του Give Or Die...

Σημειώσεις:
Το μυθιστόρημα του Νίκου Τσάμη Give Οr Die διατίθεται διαδικτυακά σε ηλεκτρονική μορφή με την άδεια Creative Commons.
Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Τσάμη για την αποστολή της έντυπης έκδοσης του βιβλίου. Ελπίζω να το διαβάσω σύντομα, υποχρεώσεων θέλοντος. Πάντως, σίγουρα, θα μεταφέρω εδώ τις εντυπώσεις μου.

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη