Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Ματωμένος Δούναβης * Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Τα βάσανα του Τεό και της Λέας * Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Ο Ραλφ, Μικρές κυρίες, Μικροί κύριοι, Happy feet και μια Αποστολή στην άγρια δύση

Μια μικρή συλλογή από πέντε παιδικά βιβλία για παιδιά από 4 ως 7 ετών που μπορείτε να διεκδικήσετε! Για να στείλετε τη συμμετοχή σας στην κλήρωση κλικάρετε το παρακάτω k και συμπληρώστε τη φόρμα. Παρακαλώ, προσέξτε τα ακόλουθα:
Διαβάστε τους όρους και άλλες πληροφορίες για τις κληρώσεις και τα δώρα εδώ.
Συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής θα μπορέσετε να επιλέξετε το βιβλίο της προτίμησής σας χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό σε περίπτωση που κερδίσετε. Αφού ολοκληρωθεί η κλήρωση των πέντε τυχερών αναγνωστών, θα ληφθεί υπ όψιν η επιλογή που έχουν κάνει αλλά αν υπάρχει κι άλλος τυχερός που να έχει επιλέξει το ίδιο βιβλίο θα σταλεί κάποιο στην τύχη ή εκείνο/-α που απομένει/-ουν.
Η κλήρωση θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου και τα βιβλία θα αποσταλούν ταχυδρομικά.
k
Καλή τύχη!
Ραλφ, η επόμενη πίστα
Ένα βιβλίο της σειράς Disney/Μαγικός κόσμος από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Ο Καταστροφέας Ραλφ κάνει μια πολύ σημαντική δουλειά: είναι ο Κακός του Μαστρο-Φέλιξ, ενός βιντεοπαιχνιδιού στα ηλεκτρονικά. Όμως θέλει όσο τίποτε άλλο να είναι δημοφιλής όσο ο Φέλιξ, ο Καλός του παιχνιδιού. Έτσι, όταν ένα καινούριο παιχνίδι δράσης φτάνει στο μαγαζί, ο Ραλφ το βλέπει σαν την ευκαιρία του για να κερδίσει επιτέλους ένα μετάλλιο, και προκαλεί άθελά του την καταστροφή. Η μόνη του ελπίδα για να διορθώσει τα πράγματα είναι η Βανέλοπη, ένα ενοχλητικό κοριτσάκι που ζει σε ένα παιχνίδι με αγώνες ταχύτητας και είναι ίσως η μόνη που μπορεί να του μάθει τι πραγματικά σημαίνει να είσαι καλός. 
Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν: Σταχτοπούτα, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Μαλλιά κουβάρια, Αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα 2, Brave.

Αποστολή στην άγρια δύση
Ένα βιβλίο της σειράς Disney: Pixar: Toy Story από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Ο σερίφης Γούντι, η Τζέσι αλλά και ο Μπαζ Λάιτγιαρ σε μια απίθανη περιπέτεια στην Άγρια Δύση, σώζουν τα απροστάτευτα παιδιά από το τρένο που εκτροχιάζεται και συλλαμβάνουν τους αδίστακτους κακοποιούς που έχουν ληστέψει τη χρηματαποστολή.
Χρωματίζω - Μικρές κυρίες
Βιβλίο ζωγραφικής με έγχρωμες σελίδες υποδείγματα, με αγαπημένες εικόνες από τα βιβλία της σειράς "Μικρές Κυρίες" για κορίτσια.

Χρωματίζω - Μικροί ήρωες
Βιβλίο ζωγραφικής με έγχρωμες σελίδες υποδείγματα, με αγαπημένες εικόνες από τα βιβλία της σειράς "Μικροί Ήρωες" για αγόρια.
Happy feet
Βιβλίο δραστηριοτήτων από τα Ελληνικά Γράμματα
Έλα να γνωρίσεις το Μαμπλ και τη χαρούμενη παρέα του σ' αυτό το φανταστικό βιβλίο που θα σε μεταφέρει στην παγωμένη Ανταρκτική! Θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να διασκεδάσεις κι ακόμη υπέροχες φιγούρες πιγκουΐνων για να παίξεις.

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΗ μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση, Χριστόφορου ΧριστοφόρουΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη