Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Η Κατερίνα Θεοδώρου και Ο δρόμος για την κόλαση

Τι σας ώθησε να γράψετε αυτό το βιβλίο;
Κ.Θ.: Το ψυχολογικό θρίλερ είναι ένα λογοτεχνικό είδος που μου εξιτάρει την φαντασία. Η συγγραφή του βιβλίου ξεκίνησε από μια απλή καταγραφή ιδέας μιας σύντομης υπόθεσης, η οποία μέρα με τη μέρα εξελισσόταν και, σύντομα, με την ενθάρρυνση και των φίλων μου, οδήγησε σε μια ολοκληρωμένη ιστορία, την οποία θέλησα να μοιραστώ με το αναγνωστικό κοινό.

Αν θα έπρεπε να το περιγράψετε με μία μόνο λέξη, ποια θα ήταν αυτή;
Κ.Θ.: Εκδίκηση.

Τι θα συμβουλεύατε εκείνον που επρόκειτο να το διαβάσει;
Κ.Θ.: Να κρατήσει τα θετικά μηνύματα του βιβλίου. Θα συμβούλευα τον αναγνώστη να μην παρασυρθεί από την παρορμητικότητα των ηρώων. Στην πραγματικότητα η εκδίκηση αφορά την αγκίστρωση μας σε καταστάσεις του παρελθόντος που μας ενοχλούν ενώ αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη είναι να γυρίσουμε την πλάτη στο παρελθόν και να προχωρήσουμε. Η λύτρωση ή η καταστροφή μας ορίζεται από την στάση και τις αποφάσεις μας.

Αν το βιβλίο σας ήταν/γινόταν ένα κανονικό ταξίδι κάπου στον κόσμο, που θα πηγαίναμε και πόσες μέρες θα κρατούσε;
Κ.Θ.: Είναι ένα ταξίδι προς την Κόλαση, την προσωπική κόλαση του καθενός. Το πόσο θα διαρκέσει και το τι θα αποκομίσουμε από αυτό το ταξίδι, εξαρτάται από την αντοχή και την θέλησή μας να αποτινάξουμε τα αρνητικά συναισθήματα και να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας σεβόμενοι τις ανάγκες του, πραγματοποιώντας την προσωπική μας υπέρβαση.

Κλείστε τη μίνι συνέντευξη με μία φράση/παράγραφο από το βιβλίο.
Κ.Θ.: "Μια δίνη ζάλης τον κυκλώνει. Ο πανικός τού φέρνει λιποθυμία. Ούτε που κατάλαβε πότε διάβηκε τα όρια. Ούτε που γνωρίζει πώς μπορεί να καλυφτεί. Μα θυμάται. Η ιδέα επιστρέφει στο μυαλό του για να τον ελαφρύνει. Η σκέψη αυτή τον κάνει να χαθεί σαν αστραπή στο δευτερόλεπτο, για να γυρίσει ξανά στον τόπο του εγκλήματος, σαν πρωτάρης φονιάς που προσπαθεί να κερδίσει επάξια την νέα του φήμη."

Στην περίληψη αναφέρεται:
Δυο γυναίκες, ένας άνδρας…
Μια ανίερη τριάδα σε ένα μοιραίο παιχνίδι εκδίκησης. Θαμμένα μυστικά του παρελθόντος αναδύονται στην επιφάνεια και επιζητούν την τιμωρία των ενόχων. 
Εκείνη, εγκλωβισμένη σε μια σχέση τοξική και ολέθρια αποφασίζει να δώσει το τέλος και να διεκδικήσει όσα στερήθηκε για χρόνια στο πλευρό του δυνάστη της. 
Εκείνος, οργισμένος και επίμονος, τολμά να την διεκδικήσει με οποιοδήποτε κόστος. Προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος του, φτάνει στα άκρα. 
Ένα νέο κορίτσι, κάτω από την πίεση των εξελίξεων αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις σπουδές και τα όνειρά της και να επιστρέψει στο πατρικό της στο Ναύπλιο. 
Τα χρόνια κυλούν, κι ο καθένας μόνος του, χαράζει την δική του ρότα στην πορεία της ζωής. Και ενώ όλα δείχνουν πως τα φαντάσματα του παρελθόντος εξαφανίστηκαν για πάντα, η ίδια η Μοίρα τούς φέρνει αντιμέτωπους σε μια δραματική, τελική αναμέτρηση.
Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν, τα γεγονότα τρέχουν και οι πληγές βαθαίνουν. Ο ίδιος υπαίτιος άνδρας συνεχίζει ανενόχλητος να σαρκάζει κάθε έννοια δικαίου. 
Η κοινή πορεία ζωής και των τριών είναι ακόμη ένα βήμα που οδηγεί στην Κόλαση. 
Τελικά, ποιος θα λυτρωθεί από την εκδικητική μανία;

Το μυθιστόρημα της Κατερίνα Θεοδώρου, Ο δρόμος για την κόλαση, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δυάς.

Κερδίστε το!
Οι εκδόσεις Δυάς προσφέρουν το μυθιστόρημα σε έναν τυχερό αναγνώστη. Για συμμετέχετε στην κλήρωση αλλά και για να στείλετε το μήνυμά σας στην Κατερίνα Θεοδώρου κλικάρετε το παρακάτω k και συμπληρώστε τη φόρμα. Παρακαλώ, σημειώστε τα ακόλουθα:
Διαβάστε τους όρους και άλλες σχετικές πληροφορίες για τις κληρώσεις, τα δώρα και τους τυχερούς εδώ. Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για τις 24 Απριλίου 2017 και το βιβλίο θα αποσταλεί/παραδοθεί στον τυχερό από τις εκδόσεις Δυάς.
k
Καλή τύχη!

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη