Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Ματωμένος Δούναβης * Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Τα βάσανα του Τεό και της Λέας * Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Δώρα 2017

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τους τυχερούς αναγνώστες που κέρδισαν στις κληρώσεις κατά το έτος 2017, τους όρους και χρήσιμες πληροφορίες.
[Η προηγούμενη χρονιά εδώ]
Αν έχετε κερδίσει κάποιο δώρο επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για την παραλαβή του. Στείλτε μου ένα μήνυμα αναφέροντας το όνομά σας, το λόγο της επικοινωνίας και όσα στοιχεία χρειάζονται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα αν το δώρο στέλνεται ταχυδρομικά θα πρέπει να αναφέρετε μία ταχυδρομική διεύθυνση για την αποστολή του, κ.ο.κ.
Τρόποι επικοινωνίας:
* Με άμεσο μήνυμα από εδώ
* Με e-mail στο jennykoukidou@gmail.com

Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook μέσα από το προσωπικό μου προφίλ. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της ημέρας. Οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki συγκεντρώνονται σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι φίλοι του facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους, κ.ο.κ ανάλογα με την περίπτωση, μετά την λήξη.
* Τα ονόματα των τυχερών ανακοινώνονται εδώ, στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες...
* Η λίστα με τις συμμετοχές παραμένει στο αρχείο για ένα μήνα (από την ημέρα της κλήρωσης). Μετά το πέρας του μήνα διαγράφεται οριστικά.
* Αν δεν βρεθεί κάποιος τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δώρο κερδίζει ο αμέσως επόμενος στη λίστα. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος, ή αν δε δύναται να το παραλάβει, εντός 15 ημερών.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή newsletters, διάδοση στους φίλους σας, κ.λ.π. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρόλα αυτά, αν αναφέρετε ένα email με βοηθάτε να σας ενημερώσω αν κερδίσετε ή, για παράδειγμα, να σας απαντήσει ο δωροθέτης (π.χ. ο συγγραφέας) στην περίπτωση που αφήσετε ένα πολύ όμορφο μήνυμα ή ρωτήσετε κάτι.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος, κ.ο.κ. δε μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για να μετρήσει η συμμετοχή σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι φόρμες που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή των συμμετοχών κρατούν ως έγκυρες όλες τις συμμετοχές που αναγράφουν πλήρες ονοματεπώνυμο αλλά για την αποφυγή συνωνυμιών μεταξύ των συμμετεχόντων θα πρέπει να συμπληρώσετε μία λέξη-συνθηματικό που θα αναφέρετε αν κερδίσετε ώστε να γίνει η ταυτοπροσωπία.
Στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά σε όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express, κ.λ.π. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάση τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΕΛΤΑ ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους.
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας αλλά ποτέ περισσότερο από τρεις με τέσσερις μέρες. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές.
* Οι προσκλήσεις σε παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δε μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/θέατρο/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στις αναρτήσεις των κληρώσεων πριν το link για την φόρμα συμμετοχής.
Τα αποτελέσματα καταχωρούνται ως εξής:
Τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στην σχετική ανάρτηση
Συνολικός αριθμός συμμετοχών - Αριθμοί που κληρώθηκαν - Ονόματα τυχερών
Σημειώσεις και κάθε σχετικό


Αύριο είναι μια καινούρια μέρα
Από τις 256 συμμετοχές κληρώθηκε το 134. Τυχερός: Αθανάσιος Μπούρκας
*
ΛΕΝΤΣ
Από τις 39 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 19, 17, 5, 11 και 36. Τυχεροί: Σοφία Καλανταρίδου, Βίκυ Τσίγγα, Ελένη Ανδρικοπούλου, Δέσποινα Δέλιου, Ευφροσύνη Ζέρβα
*
Χορεύοντας με τη ζωή
Από τις 223 συμμετοχές κληρώθηκε το 189. Τυχερός: Νίκος Απόλλων
*
Μέχρι το πέμπτο σκαλοπάτι
Από τις 195 συμμετοχές κληρώθηκε το 97. Τυχερή: Πόπη Λαγούτη
*
Κορόιδα... σας την έσκασα
Από τις 252 συμμετοχές κληρώθηκε το 198. Τυχερή: Χαρά Κόσσυφα
*
Το θέλω τώρα!
Από τις 318 συμμετοχές κληρώθηκε το 301. Τυχερός: Ιωάννης Μπίτος
*
Στην Ηλεία άλλοτε και τώρα
Από τις 204 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 200 και 19. Τυχεροί: Ευάγγελος Τασούλης και Ελένη Μουράτογλου
*
Ιστορίες με κακό τέλος
Από τις 266 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 11 και 199. Τυχεροί: Μαρία Κυριάκου και Χαρίκλεια Μιμίδου
*
Το κορίτσι του μόλου
Από τις 55 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 26, 55 και 1. Τυχεροί: Χαρά Κόσσυφα, Μαρία Παπαϊωάννου, Χριστίνα Βασιλείου και Βιβή Αντωνοπούλου
*
www.sorrystas.gr
Από τις 246 συμμετοχές κληρώθηκε το 201. Τυχερός: Αθανάσιος Πουρνάρας
*
Το μουσείο των αποξηραμένων συναισθημάτων
Από τις 393 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 333 και 285. Τυχεροί: Στέλλα Λιάπη και Ελένη Μαυρογένη
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από τις 39 συμμετοχές για την παράσταση της 23ης Ιανουαρίου κληρώθηκαν οι αριθμοί 39, 2, 8 και 11. Τυχεροί: Εύη Ρούτουλα, Βάσω Τσομπάνη, Γιώργος Πισμισής, Ηρωδιώνη Αυγέρη
Από τις 41 συμμετοχές για την παράσταση της 24ης Ιανουαρίου κληρώθηκαν οι αριθμοί 1, 5, 38, 12, 21, Τυχεροί: Βασιλική Νικολάου, Χαρά Κόσσυφα, Λουκάς Κωνσταντινίδης, Ευφροσύνη Ζέρβα και Μαρία Ροδολάκη
*
Οι 2 ώρες ύπνου... & το "memento mori" ενός συγγραφέα
Από τις 145 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 17, 94 και 132. Τυχεροί: Ελένη Μουράτογλου, Ιωάννης Μπίτος και Νίνα Καμπούρη
*
Το Ναύπλιο και η Βενετία
Από τις 249 συμμετοχές κληρώθηκε το 150. Τυχερός: Αριστείδης Μπίκος
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από τις 59 έγκυρες συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 55 και 44. Τυχεροί: Διονύσης Κατραμάδος, Σταύρος Τσιούμας και Αναστασία Περιφάνου
*
3 βιβλία με τα Στρουμφάκια
Από τις 269 συμμετοχές κληρώθηκε το 44. Τυχερή: Αγγελική Καρατζαΐδου
*
Ο καθρέφτης
Από τις 425 συμμετοχές κληρώθηκε οι αριθμοί 5 και 333. Τυχεροί: Χρήστος Διαμαντόπουλος και Μαίρη Κουλιέρη
*
Όσα δεν έγιναν λέξεις
Από τις 612 συμμετοχές κληρώθηκε το 129. Τυχερός: Αναστάσιος Φύτρας
*
Αέναη μάχη
Από τις 350 συμμετοχές κληρώθηκε το 153. Τυχερή: Κατερίνα Δημητρέση
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 88 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 11, 88 και 56. Τυχεροί: Γιαννούλα Αζαριάδου, Νίκος Παπαδόπουλος (για την παράσταση του Σαββάτου) και Νικόλαος Φρέρης και Ελβίρα Δριβήλα (για την Κυριακή)
*
Η γέφυρα των μυστικών
Από τις 683 συμμετοχές κληρώθηκε το 18. Τυχερή: Αθηνά Κουφαλοπούλου
*
Εκδικητές
Από τις 427 συμμετοχές κληρώθηκε το 88. Τυχερός: Νίκος Μπουζάκης
*
Όταν φεύγουν τα σύννεφα
Από τις 452 συμμετοχές κληρώθηκε το 134. Τυχερή: Λεμονιά Σούτη
*
Θέλεις να πούμε αλήθειες;
Από τις 297 συμμετοχές κληρώθηκε το 9. Τυχερή: Κατερίνα Πάππου
*
ΛΕΝΤΣ
Οι τυχεροί αναγνώστες που θα παρακολουθήσουν την παράσταση την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου είναι οι: Ευαγγελία Παπαπέτρου, Νίκος Βαρμπομπίτης και Χαρά Κόσσυφα.
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου είναι οι: Λούλα Τζιμογιάννη και Καλλιόπη Τζελέντη.
*
Πριν χαράξει
Από τις 521 συμμετοχές κληρώθηκε το 68. Τυχερή: Φρόσω Περδικάκη
*
Αρχαίων γυναικών πρόσωπα και προσωπεία
Από τις 76 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 36. Τυχεροί: Γεωργία Γκιβάλου και Λουκάς Κωνσταντινίδης
*
Όσα φέρνει η ώρα στης ποίησης τη χώρα
Από τις συμμετοχές 203 κληρώθηκε το 9. Τυχερή: Μαρία Καραπάνου
*
Στο φαλιμέντο του κόσμου
Από τις 103 συμμετοχές κληρώθηκε το 54 Τυχερός: Στράτος Λαμπρινάκος
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 68 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 8, 68, 55, 36 και 11. Τυχεροί διπλής πρόσκλησης για τις 25/02: Θεόδωρος Προπατορίδης, Λουκάς Κωνσταντινίδης και Ευδοξία Φώτη. Τυχεροί διπλής πρόσκλησης για τις 26/02: Νάντια Οικονόμου, Γιώργος Πισμισής και Πολυξένη Πομάκη
*
ΛΕΝΤΣ
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 24 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Χαρά Κόσσυφα, Ξένια Αποστολοπούλου και Γιάννης Δεληγιάννης
Μια διπλή πρόσκληση για τις 25 Φεβρουαρίου κερδίζει η Ευαγγελία Κοττερου
*
Αν σε πιάσω καίγεσαι
Από τις 532 συμμετοχές κληρώθηκε το 17. Τυχερή: Νίκη Γκαβαλίκου
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 27/02 κερδίζουν οι: Μιχάλης Μανέτος και Ανδρέας Καραμήτσας.
*
Η μάστιγα της Ασίας
Από τις 232 συμμετοχές κληρώθηκε το 122. Τυχερός: Αντώνιος Μούσης
*
Προσοχή άνθρωπος
Από τις 189 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3 και 188. Τυχεροί: Πωλίνα Ζιάκα και Λένα Παπαθανασίου
*
Σέρρα
Από τις 422 συμμετοχές κληρώθηκε το 375. Τυχερός: Σάκης Στάθης
*
Στην Ηλεία άλλοτε και τώρα
Από τις 70 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 18 και 68. Τυχεροί: Νέστωρ Βολάκης και Κρυστάλω Σταμάτη
*
Δικός σου
Από τις 99 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 90. Τυχεροί: Στέλιος Μιχαηλίδης (για την παράσταση της 8ης Μαρτίου) και Θέμις Σάρρου (για τις 9 Μαρτίου)
*
Το κορίτσι του μόλου
Από τις 51 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 3, 50, 5, 17. Τυχεροί: Ελένη Βρότσου, Κωνσταντίνος Μαδούρος, Απόστολος Μπενέτης, Χρυσούλα Βαρδακώστα και Ευτυχία Κοττέρου οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση της Πέμπτης 9 Μαρτίου
*
Τα άδεια κουτιά
Από τις 442 συμμετοχές κληρώθηκε το 204. Τυχερός: Περικλής Αποστόλου
*
Λεντς
Από τις 61 συμμετοχές που συγκέντρωσε η δωροθεσία μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι:
Για τις 10 Μαρτίου: Βάσω Καλαμά, Μιχάλης Μανέτος, Μαρίνα Μόσχου και Μαριάμ Εσ.Σουραιφι
Για τις 11 Μαρτίου: Ερασμία Ιωακειμίδου, Βάσω Δρημιλή, Θεοδόσιος Νομικός, Σωτήριος Καπνιάς, Χριστόφορος Γραβάνης, Κατερίνα Λέων, Νικολέττα Χατζηιωάννου, Γιώργος Ντουβαντζής και Ελεάνα Κρεμμύδα.
*
Μέτσενγκερσταϊν
Από τις 319 συμμετοχές κληρώθηκε το 200. Τυχερός: Κωνσταντίνος Κολοβιτσέας
*
Πουθενά να κρυφτείς
Από τις 497 συμμετοχές κληρώθηκε το 304. Τυχερή: Άννα Δρίζου
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 47 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 11, 43, 44. Τυχεροί: Το Σάββατο 11/03 θα δουν την παράσταση οι: Μαρία Ροδολάκη και Μιχάλης Κατσουλάκος. Την Κυριακή 12/03 οι: Νικολέττα Στεφανή και Κωνσταντίνα Μάνου
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι κάτωθι:
Για την παράσταση της 13ης Μαρτίου: Γιώργος Νταβαντζής και για την παράσταση της 14ης Μαρτίου: Ελένη Βρότσου και Νικολέττα Χατζηιωάννου
*
Περί Θεού και άλλων θηρίων
Από τις 231 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 165 και 206. Τυχεροί: Αποστολία Καλαμαράκη και Γεώργιος Παπαδημητρίου
*
Λεντς
Την διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 17ης Μαρτίου κερδίζει ο Ιωάννης Αλτανόπουλος και την αντίστοιχη για τις 18 του Μάρτη η Σταματίνα Χαμεζοπούλου
*
Οι ζώνες της φωτιάς
Από τις 295 συμμετοχές κληρώθηκε το 214. Τυχερή: Κατερίνα Μητροπούλου
*
Εσύ του έρωτα
Από τις 217 συμμετοχές κληρώθηκε το 19. Τυχερός: Αναστάσης Γούτος
*
Το σώμα μου πίσω
Από τις 285 συμμετοχές κληρώθηκε το 54. Τυχερή: Αλκμήνη Πιστικοπούλου
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Για τις 27 Μαρτίου από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι: Δέσποινα Λαμπρινούδη, Παναγιώτης Μπασακίδης και Κατερίνα Γαλάνη
Για τις 28 Μαρτίου από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι: Ευφροσύνη Ζερβα, Νίκος Βαρμπομπίτης και Αναστασία Λινάρδου
*
Να ονειρευτώ ξανά
Από τις 633 συμμετοχές κληρώθηκε το 217. Τυχερός: Κώστας Μακρής
*
Τα παραμύθια της Ελίνας
Από τις 416 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 414 και 350. Τυχεροί: Ελένη Ζαρζαμπίδου και Γιώργος Καλαράς
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 49 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 48, 17, 3, 23 και 35. Από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι:
Για την παράσταση της 1ης Απριλίου: Ελένη Βρότσου, Φιορέλα Λινατόπι και Νίκος Αραμπατζής
Για τις 2 Απριλίου: Αναστασία Περιφάνου, Ελεάνα Κρεμμύδα και Φωτεινή Καλογεράκου
*
O Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 3 Απριλίου κερδίζουν οι: Μαρία Καβούρη, Φιορέλα Λινατόπι και Ανθή Ελευθερίου
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 4 Απριλίου κερδίζουν οι: Χριστίνα Καλαμπαλίκη και Βασίλης Ζωγράφος
*
Το χνάρι που δεν έσβησε
Από τις 571 συμμετοχές κληρώθηκε το 500. Τυχερή: Μαργαρίτα Μήτσιου
*
Μικρό λευκό κοχύλι
Από τις 361 συμμετοχές κληρώθηκε το 117. Τυχερός: Πάνος Λιανός.
*
Maestra
Από τις 421 συμμετοχές κληρώθηκε το 382. Τυχερή: Δάφνη Ντούσκα
*
Τα αστυνομικά
Από τις 319 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί  300 και 247. Τυχεροί: Αγγελική Μιχαήλ και Φώτης Παπαδάκης
*
Εφαπτόμενες ζωές
Από τις 391 συμμετοχές κληρώθηκε το 180. Τυχερός: Περικλής Χαραλάμπους
*
Ξέχνα τις αναμνήσεις
Από τις 407 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 407. Τυχεροί: Γιάννης Σταυριανός και Φωτεινή Μπάρκα
*
Το τριανταφυλλάκι
Από τις 571 συμμετοχές κληρώθηκε το 207. Τυχερή: Ευαγγελία Ροζάκη
*
Ιστορίες με κακό τέλος
Από τις 173 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5 και 25. Τυχεροί: Κασσιανή Κοσμίδου και Δήμητρα Κολέσια
*
Ο δρόμος για την κόλαση
Από τις 325 συμμετοχές κληρώθηκε το 300. Τυχερός: Μάριος Τσαλαπάτης
*
Οι γρίφοι του θανάτου
Από τις 328 συμμετοχές κληρώθηκε το 157. Τυχερός: Φίλιππος Γρηγόρης Σουγλές
*
Με λένε Δώδεκα
Από τις 204 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 193 και 9. Τυχεροί: Μιχαήλ Μπακράτσης και Κατερίνα Κουφοπούλου
*
Εγώ και μερικές φίλες μου
Από τις 302 συμμετοχές κληρώθηκε το 65. Τυχερή: Κωνσταντίνα Καπράνου
*
Ο Κρητικός
Από τις 71 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 15, 31, 37, 27, 20 και 66. Τυχεροί των ατομικών προσκλήσεων: Φωτίτσα Μάνου, Ηρώ Ματσούκα, Μαρία Στασινοπούλου, Κωνσταντίνα Ζωγράφου, Ευφροσύνη Ζέρβα και Εύα Καρά
*
Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα
Από τις 29 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 11, 19 και 21. Τυχεροί: Μαρία Καφφέ και Μιχάλης Κατσουλάκος για τις 06/05 και Νάντια Οικονόμου και Ιωάννα Ανδρίτσου για τις 14/05 (λόγω κολλήματος του θεάτρου οι τυχεροί της 7ης Μαΐου μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 14/05)
*
Σκόρπιες μνήμες
Από τις 227 συμμετοχές κληρώθηκε το 112. Τυχερή: Ιωάννα Φωτοπούλου
*
Τζεμίλα Άγια
Από τις 317 συμμετοχές κληρώθηκε το 268. Τυχερή: Ευσταθία Θεοδωροπούλου
Η Ευσταθία δεν εντοπίστηκε ως τις 26 Μαΐου και με επιθυμία του δωροθέτη το βιβλίο κερδίζει ο επόμενος στη λίστα συμμετοχών που είναι ο Αρσένιος Ιωαννίδης.
*
Η γριά βαλίτσα
Από τις 223 συμμετοχές κληρώθηκε το 87. Τυχερή: Αγγελική Καρατζαΐδου
*
Λογοτεχνικές πένες 2016
Από τις 187 συμμετοχές κληρώθηκε το 154. Τυχερός: Ευθύμιος Σκαλτσάς
*
Παιχνίδια εξουσίας
Από τις 52 συμμετοχές κλήρωθηκαν οι αριθμοί 2, 3, 11, 52 και 24. Τυχεροί διπλών προσκλήσεων: Νίκος Σιάβος, Αρετή Κάλλαρη, Γεώργιος Παρθενόπουλος, Νικολέττα Χατζηιωάννου, Ελένη Γεωργακοπούλου
*
Κωδικός Σπασίμπα Ντα
Από τις 208 συμμετοχές κληρώθηκε το 108. Τυχερός: Νίκος Σιάβος
*
Ψάρι στα χείλη
Από τις 220 συμμετοχές κληρώθηκε το 118. Τυχερός: Παναγιώτης Τοπαλίδης
*
Το 8ο αμάρτημα
Από τις 230 συμμετοχές κληρώθηκε το 154. Τυχερός: Χρήστος Καμπιτσής
*
Το αίνιγμα της κερασόπιτας
Από τις 427 συμμετοχές κληρώθηκε το 123. Τυχερός: Στάθης Περδικάρης
*
Αγάπες δίχως σύνορα
Από τις 309 συμμετοχές κληρώθηκε το 78. Τυχερή: Στέλλα Τσερέκα
*
Παιχνίδια εξουσίας
Από τις 49 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 11, 49, 8 και 35. Τυχεροί: Νίκος Κόλλιας, Δώρα Πουγγιά, Μαρία Ροδολάκη, Ελένη Σπυριδάκη και Μιχάλης Κατσουλάκος
*
Μέτσενγκερσταϊν
Από τις 158 συμμετοχές κληρώθηκε το 98. Τυχερή: Ελένη Χαλίκια
*
Κλεμμένο αντίδωρο
Από τις 215 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3, 10, 50, 100 και 215 Τυχεροί: Πωλίνα Ζιάκα, Δήμητρα Κολέσια, Κυριάκος Ιωαννίδης, Μελίνα Αρασιου και Ευαγγελία Χατζή
*
Παιχνίδια εξουσίας
Από τις 68 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 6, 55, 43, 66 και 17. Τυχεροί: Βασιλική Νικολάου, Γεωργία Τάσκου, Άρης Στελλάτος, Λουκάς Κωνσταντινίδης και Στεργιάννα Παπουτσάκη
*
Πρόσωπα
Από τις 324 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Τυχερός: Δημήτρης Διαμαντόπουλος
*
Τα αστυνομικά
Από τις 301 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 113 και 114. Τυχεροί: Σοφία Κυπαρλή και Αλεξάνδρα-Μαρία Δήμου
*
Τα παραμύθια της Ελίνας
Από τις 187 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 187. Τυχεροί: Μαρία Καραπάνου και Δημήτρης Συλεούνης
*
Ο χαμένος μονόλογος
Για την παράσταση της 9ης Ιουνίου, από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι: Κυριακή Ανδριανή, Κωνσταντίνα Ζωγράφου και Βικτώρια Γερασιμίδου
*
Ο χαμένος μονόλογος
Για την παράσταση της 11ης Ιουνίου, από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι: Μιχάλης Κατσουλάκος, Νάντια Οικονόμου και Νίκος Κουτσουβέλης
*
Παιχνίδια εξουσίας
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 12ης Ιούνη κερδίζουν οι: Διονύσης Καμπάσης, Άννα Στάμου, Ελένη Μιχαηλίδου, Σοφία Ράπτη και Κωνσταντίνος Παπασημάκης
*
Όνειρα ξεχασμένα
Από τις 348 συμμετοχές κληρώθηκε το 291. Τυχερός: Σάββας Βαγενάς
*
Αειθαλές σκίρτημα
Από τις 332 συμμετοχές κληρώθηκε το 295. Το υπογεγραμμένο αντίτυπο κερδίζει η Ιωάννα Φατία
*
Ο Κρητικός
Από τις 169 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 50, 169, 78 και 17. Τυχεροί: Εύη Ρούτουλα, Δημήτρης Μπέκος, Αναστασία Τσιράκογλου, Ανδρονίκη Λυγνού και Παρασκευή Πίττη
*
Περί Θεού και άλλων θηρίων
Από τις 92 συμμετοχές κληρώθηκε το 32. Τυχερός: Μιχάλης Κατσουλάκος
*
Μη μου λες το γιατί
Από τις 266 συμμετοχές κληρώθηκε το 184. Τυχερή: Σοφία Αναστασοπούλου
*
Για πάντα
Από τις 269 συμμετοχές κληρώθηκε το 132. Τυχερή: Πέννυ Αυγέρη
*
Τρόμος πάνω από την πόλη
Από τις 333 συμμετοχές κληρώθηκε το 179. Τυχερή: Γεωργία Βασιλείου
*
Όπου η ζωή... στο κόκκινο
Από τις 237 συμμετοχές κληρώθηκε το 200. Τυχερή: Άννα Παπαδάκου
*
Στο στόμα του λύκου
Από τις 418 συμμετοχές κληρώθηκε το 401. Τυχερός: Ηλίας Μεντέμης
*
Υγρή πόλη
Από τις 371 συμμετοχές κληρώθηκε το 182. Τυχερή: Άννα Μαρία Μπέκα
*
Για μια καλύτερη ζωή
Από τις 499 συμμετοχές κληρώθηκε το 388. Τυχερή: Αναστασία Ξένου
*
Ακόμα μια ζωή
Από τις 356 συμμετοχές κληρώθηκε το 120. Τυχερή: Μαρία Κουσερή
*
Ο Ψαράς μας ο μουρμούρης
Από τις 325 συμμετοχές κληρώθηκε το 237. Τυχερός: Δημήτριος Παπαμαλάμης
*
Θυσία
Από τις 481 συμμετοχές κληρώθηκε το 19. Τυχερός: Στάθης Αναγνώστου
*
Aksana
Από τις 350 συμμετοχές κληρώθηκε το 289. Τυχερός: Δημήτρης Καφόπουλος
*
Το μυστικό της μπλε πολυκατοικίας
Από τις 531 συμμετοχές κληρώθηκε το 259. Τυχερή: Αργυρώ Ζώη
*
Αύριο
Από τις 389 συμμετοχές κληρώθηκε το 59. Τυχερός: Θωμάς Ζήκος
*
Splitting
Από τις 224 συμμετοχές κληρώθηκε το 112. Τυχερός: Μιχάλης Κατσουλάκος
*
Αντιφέγγισμα ιδεών
Από τις 122 συμμετοχές κληρώθηκε το 109. Τυχερή: Ελένη Μιχαηλίδου
*
Τα αστυνομικά
Από τις 190 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 185 και 25. Τυχεροί: Γιάννης Τσινάβος και Μιχάλης Κατσουλάκος
*
Οι καρτ ποστάλ
Από τις 589 συμμετοχές κληρώθηκε το 345. Τυχερή: Αγγελική Σκούρα
*
Τζεμίλα Άγια
Από τις 221 συμμετοχές κληρώθηκε το 209. Τυχερός: Λουκάς Κωνσταντινίδης
*
Λογοτεχνικές Πένες 2016
Από τις 149 συμμετοχές κληρώθηκε το 143. Τυχερός: Θεοδόσιος Νομικός
*
Ταξίδι στην άκρη των λέξεων
Από τις 265 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 15 και 199. Τυχεροί: Φανή Παπατώλη και Κατερίνα Δαβέτα
*
Ψάρι στα χείλη
Από τις 295 συμμετοχές κληρώθηκε το 111. Τυχερή: Ζωή Τσαλαπατάκη
*
Κάτω απ' τη σκιά του Άθω
Από τις 556 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 44 και 158. Τυχεροί: Μαριάνθη Κωστεργία και Αγγελική Κολυπέρα
*
Το αγκάθινο στέμμα
Από τις 548 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 135 και 500. Τυχεροί: Πωλίνα Ζιάκα και Ευμορφία Κωστή
*
Μπαμπά γιατί; (οι κομμουνιστές δεν συμμετέχουν στις αστικές κυβερνήσεις)
Από τις 297 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 56 και 125. Τυχεροί: Αίγλη Κοσκινιώτη και Στέλλα Γκότση
*
Το μυστικό της προφητείας
Από τις 448 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 28 και 444. Τυχεροί: Αντωνία Κοντοπούλου και Κώστας Καραμπατζάκης
*
Ιερές βλακείες
Από τις 276 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 119 και 223. Τυχεροί: Βλάσης Φιλης και Αναστασία Καπιτσινου
*
Τουρίστες στην ομίχλη
Από τις 330 συμμετοχές κληρώθηκε το 165. Τυχερός: Αθανάσιος Χύμας
*
Κουρτίνα
Από τις 211 συμμετοχές κληρώθηκε το 195. Τυχερή: Μάρθα Καπόνη
*
Χαράζοντας τα σύννεφα
Από τις 252 συμμετοχές κληρώθηκε το 7. Τυχερή: Ιωάννα Κατσαρά
*
Επαίτες ονείρων
Από τις 390 συμμετοχές κληρώθηκε το 327. Τυχερή: Αναστασία Βασιλοπούλου
*
Εκεί που πετάει ο νους
Από τις 232 συμμετοχές κληρώθηκε το 232. Τυχερή: Αναστασία Δανιήλ
*
Σερίνθια
Από τις 267 συμμετοχές κληρώθηκε το 5. Τυχερή: Λία Παπαπέτρου
*
Εκείνος που άκουγε τις επιθυμίες των άλλων
Από τις 345 συμμετοχές κληρώθηκε το 332. Τυχερή: Κατερίνα Ζαγοραίου
*
Αέναο ταξίδι
Από τις 206 συμμετοχές κληρώθηκε το 135. Τυχερός: Μπάμπης Στεργίου
*
Ένας αλλιώτικος γάμος
Από τις 380 συμμετοχές κληρώθηκε το 6. Τυχερή: Δήμητρα Κολέσια
*
Η Φαίδρα του Αυγούστου
Από τις 178 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 124 και 15. Τυχεροί: Μαρία Αλεξάνδρα Κατσαρά και Εμμανουέλα Κρέτση
*
Εκεί που ο ήλιος άργησε να λάμψει
Από τις 206 συμμετοχές κληρώθηκε το 170. Τυχερή: Σταματία Κράλλη
*
Αύριο
Από τις 351 συμμετοχές κληρώθηκε το 26. Τυχερός: Δημήτρης Αγγέλου
*
Φως μέσα στη θύελλα + Ποιος σκότωσε την Ιφιγένεια; + Ο μπρούντζινος καβαλάρης + Το τελευταίο δαχτυλίδι + Μοίρνα
Από τις 258 συμμετοχές κληρώθηκε το 151. Τυχερός: Χαράλαμπος Μακρής
Οι σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις που συναντήσατε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής αυτής της κλήρωσης υποδεικνύονται παρακάτω σε ένα κολάζ από screenshot των αντίστοιχων αναρτήσεων
*
Splitting
Από τις 288 συμμετοχές κληρώθηκε το 98. Τυχερός: Ηλίας Δανέζης
*
Δάκρυα σε ουράνιες θάλασσες
Από τις 199 συμμετοχές κληρώθηκε το 24. Τυχερή: Ακριβή Αγγέλου
*
Ταξίδι στην άκρη των λέξεων
Από τις 106 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 19 και 38. Τυχεροί: Ελπίδα Αναγνωστοπούλου και Έρη Μακρή
*
Τα άνθη του κενού
Από τις 114 συμμετοχές κληρώθηκε το 4. Τυχερή: Αντιγόνη Δεμερτζή
*
Έγκλημα στην οικογένεια του σερ Τζέιμς
Από τις 436 συμμετοχές κληρώθηκε το 5. Τυχερός: Ηλίας Μπέζος
*
Όταν έκλεψαν τα όνειρά μου
Από τις 379 συμμετοχές κληρώθηκε το 111. Τυχερή: Ζωή Κακοτρίχη
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Λυπούμαστε πολύ. Αυτή η δωροθεσία ακυρώθηκε καθώς την προγραμματισμένη ημερομηνία η παράσταση προέκυψε sold out.
*
Ανθρώπινο τσίρκο
Από τις 182 συμμετοχές κληρώθηκε το 3. Τυχερή: Αλεξία Παπαγεωργίου
*
Καληνύχτα αερικό μου
Από τις 178 κληρώθηκε το 161. Τυχερή: Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου
*
Ένα δράμι δύναμης
Από τις 286 συμμετοχές κληρώθηκε το 41. Τυχερός: Εμμανουήλ Ξάνθος
*
Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα
Από τις 391 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 24 και 37. Τυχεροί: Τριανταφυλλιά Οργιανέλη και Λάζαρος Νικολαΐδης
*
Όνειρα ξεχασμένα
Από τις 176 συμμετοχές κληρώθηκε το 127. Τυχερός: Παντελής Γεωργόπουλος
*
Η τελετουργία
Από τις 456 συμμετοχές κληρώθηκε το 132. Τυχερός: Φώτης Ηλία
*
Ο πλανήτης
Από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι: Δέσποινα Μωυσίδου
*
Το κέρδος της αμφιβολίας
Από τις 329 συμμετοχές κληρώθηκε το 15. Τυχερός: Φίλιππος Αρεστός
*
Τατιάνα και Αλεξάντερ
Από τις 342 συμμετοχές κληρώθηκε το 211. Τυχερή: Αποστολία Πετροπούλου
*
Ο πλανήτης
Οι τυχεροί των διπλών προσκλήσεων για την παράσταση της 22ης Νοεμβρίου είναι οι: Στέλλα Μπαλωμένου, Σταματία Γκιλίτσα, Νατάσα Τσιράκογλου, Νίκη Γκοβάρη και Μαρία Βαρδακώστα
*
Κάποτε στη Μυτιλήνη
Από τις 385 συμμετοχές κληρώθηκε το 72. Τυχερός: Θανάσης Μπορίδης
*
Παραλογές
Από τις 21 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 9 και 12. Τυχεροί: Σταματία Γκιλίτσα και Δέσποινα Μωυσίδου
*
Εκείνος που άκουγε τις επιθυμίες των άλλων
Από τις 256 συμμετοχές κληρώθηκε το 148. Τυχερή: Μάγδα Λινού
*
Το τρίπτυχο των ευχών
Από τις 345 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 212 και 111. Τυχεροί: Γεώργιος Γερανάκης και Παντελής Κουφόπουλος
*
Το αγκάθινο στέμμα
Από τις 233 συμμετοχές κληρώθηκε το 50. Τυχερή: Σούλα Κουμαδοράκη
*
Ανομολόγητα
Από τις 158 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 100 και 48. Τυχεροί: Πόπη Σωτηροπούλου και Μαρία Λυτριβη
*
Η Εκάτη της νύχτας
Από τις 167 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 133 και 96. Τυχεροί: Ματίνα Αράπογλου και Νικόλαος Παπαδάτος
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 80 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5 και 59. Τυχεροί: Δέσποινα Παγκάλου και Αντώνης Καβουσάνος
*
Ο Πλανήτης
Από τις 84 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 15, 78, 48 και 27. Τυχεροί: Κωνσταντίνος Βανταράκης, Γεωργία Τροχαλιά, Δημήτρης Χατζηεμμανουήλ, Ιάκωβος Ζυγούρης και Μαρία Μουρτζάκη
*
Ο Ψαράς μας ο μουρμούρης
Από τις 267 συμμετοχές κληρώθηκε το 23. Τυχερή: Μαρία Νάκα
*
Η μήτρα του κακού
Από τις 303 συμμετοχές κληρώθηκε το 285. Τυχερή: Εύα Καρμίρη
*
Δοκιμάζοντας το ποίημα
Από τις 203 συμμετοχές κληρώθηκε το 26. Τυχερή: Αναστασία Λινάρδου
*
Ανείδωτη πόλη
Από τις 87 συμμετοχές κληρώθηκε το 55. Τυχερή: Παρασκευή Ζαφειροπούλου
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Τυχεροί διπλών προσκλήσεων για την παράσταση της 13ης Δεκεμβρίου 2017: Σταματία Γκιλίτσα
*
Ο Πλανήτης
Τυχεροί διπλών προσκλήσεων για την παράσταση της 13ης Δεκεμβρίου: Γεωργία Τροχαλιά, Ελευθερία Σοτιρίου, Μιχάλης Πατσιδιώτης, Θάλεια Γερακουλάκου, Άννα Δρακουλάκου, Anna Chatzigeorgiou, Kostis Kontonikas
*
Νολάιδερς: Οι χαράκτες του πεπρωμένου
Από τις 149 συμμετοχές κληρώθηκε το 45. Τυχερός: Αναστάσιος Τσαγκάλης
*
Επάγγελμα γραμματέας
Από τις 147 συμμετοχές κληρώθηκε το 35. Τυχερή: Αλεξία Παπαγεωργίου
*
Πώς τον λένε τον Θεό σας;
Από τις 91 συμμετοχές κληρώθηκε το 63. Τυχερός: Γιάννης Πατσόπουλος
*
Της μύγας το παραμύθι
Από τις 143 συμμετοχές κληρώθηκε το 117. Τυχερός: Δημήτριος Μπήτης
*
Άγγελοι του αρχιπελάγους
Από τις 117 συμμετοχές κληρώθηκε το 116. Τυχερός: Κώστας Λίγκας
*
Βαλπούργη - Η ιστορία μιας μάγισσας
Ονόματα τυχερών που θα παρακολουθήσουν την παράσταση στις 23 Δεκεμβρίου: Δέσποινα Μωυσίδου, Γιώργος Γιαννακίδης, Κωνσταντίνα Στρατή, Κυριακή Ανδριανή, Θοδωρής Λιάκος, Δέσποινα Παγκάλου.
*
Απόψε αυτοσχεδιάζουμε
Ονόματα τυχερών των διπλών προσκλήσεων για τις 25 Δεκεμβρίου: Λήδα-Γεωργία Γιαννηγιώργη, Αναστασία Περιφάνου, Δημήτρης Αθανσοδημητρόπουλος, Γεώργιος Παρθενόπουλος, Γιάννης Πάζιος
Ονόματα τυχερών για τις 26 Δεκεμβρίου: Δέσποινα Μωυσίδου, Σταύρος Κυριακόπουλος, Βασιλική Κυριακάκη, Δαυιδούλα Σταύρου και Άρης Στελλάτος
*
Η φυλή των Μασάει-Πεινάει και ο δράκος
Από τις 149 συμμετοχές κληρώθηκε το 37. Τυχερή: Μαρία Κυριάκου
*
Σαν άνθη κερασιάς
Από τις 202 συμμετοχές κληρώθηκε το  145. Τυχερή: Klara Doko
*
Ο Πλανήτης
Οι τυχεροί που κερδίζουν τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της 27ης Δεκεμβρίου είναι οι εξής: Βασιλική Κυριακάκη και Γιάννης Πατσόπουλος
*
Βαλπούργη - Η ιστορία μιας μάγισσας
Οι τυχεροί που κερδίζουν τις διπλές προσκλήσεις για τις 27 Δεκεμβρίου είναι οι εξής: Δήμητρα Χαρκούση
*
Νικ δε Γκρηκ
Από τις 186 συμμετοχές κληρώθηκε το 3. Τυχερή: Μαρία Πλατάκη
*
Αν είχα μια Μαρία σε μια σοφίτα
Από τις 103 συμμετοχές κληρώθηκε το 2. Τυχερή: Αναστασία Λινάρδου
*
Ο σύντομος χειμώνας της ληστοκρατίας
Από τις 117 συμμετοχές κληρώθηκε το 117. Τυχερή: Ελένη Ανδρέου
*
Το κάλεσμα της Λορίν
Για την παράσταση της 30ης Δεκέμβρη. Τυχερή: Αλίκη Μουκάνη
*
Βαλπούργη - Η ιστορία μιας μάγισσας
Τυχεροί προσκλήσεων για τις 30 Δεκεμβρίου: Γεωργία Καλαμαρά
*
Θέλετε να δείτε τις αντίστοιχες δωροθεσίες του 2016; Κλικ εδώ!

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΗ μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση, Χριστόφορου ΧριστοφόρουΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη